Imobiliar magazin este un site de anunturi imobiliare, oferind astfel posibilitatea proprietarilor si agentiilor imobiliare de a publica un numar nelimitat de anunturi. Un anunț costă 8 Euro, se poate plăti prin card bancar, anunțul este valabil 45 de zile, dar dacă îl setezi „Promovat”, va fi valabil 50 de zile!

Cum public un anunt imobiliar?

In primul rand trebuie sa iti creezi un cont. De ce? Pentru ca in acel cont vei vedea toate anunturile publicate de tine, inclusiv cele expirate, nepublicate sau active. In cont vei putea sa inchizi anuntul, sa il modifici, sa il retragi sau sa il republici. Tot in acest cont vei putea vedea si mesajele trimise de catre cei interesati de anunturile tale. Incearca si vei vedea ce functionalitati profi avem!
Odata ce ai creat contul, te rugam sa fii atent la categoriile in care introduci anuntul, pentru ca de asta depinde vizibilitatea anuntului tau si implicit vanzarea sau inchirierea pe care o doresti finalizata. Astfel, odata ce ai introdus anuntul intr-o categorie, o alta subcategorie se va derula si va trebui sa bifezi si acolo. In total sunt o categorie principala si 2 subcategorii.

Poti bifa de asemenea si rubrica: „Anunt promovat”, pentru ca, aici desi anuntul este valabil 50 de zile, acesta este gratuit! In plus fata de valabilitate, va fi marcat cu o diagonala de culoare rosie pe care scrie „Promovat”.

Sa publici anunturi imobiliare din acest cont este foarte simplu iar publicarea unui anunt nu dureaza mai mult de 2 minute. Dupa ce faci plata, selectezi categoria si subcategoriile, bifezi cateva casute, adaugi descrierea si pozele si apesi butonul „Publică anunțul”. Asta e tot!

Ok, poate nu pentru toti este chiar atat de simplu, de aceea, daca ai intrebari le poti adresa prin rubrica Contact iar noi te vom ajuta si indruma in cel mai scurt timp posibil.

Iti dorim succes!
Lasă un răspuns