1. TERMENI LEGALI
Termenii si Conditiile au natura juridica contractuala, reprezentand acordul dintre operatorul site-ului www.imobiliarmagazin.ro si utilizatorii serviciului de mica publicitate aferent.
Utilizarea site-ului www.imobiliarmagazin.ro si publicarea oricarui anunt pe acest site se supune Termenilor si Conditiilor.
Accesarea, vizitarea site-ului in scopul inregistrarii unui cont de utilizator si publicarea anunturilor imobiliare echivaleaza cu acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor, valabile la data accesarii.
Acceptarea Termenilor si Conditiilor de catre utilizator se face prin apasarea butonului „Creare Cont” sau „Adauga Anunt”.
Site-ul www.imobiliarmagazin.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile pentru utilizarea acestuia in orice moment si fara notificare prealabila.
Termenii si Conditiile intra in vigoare la data publicarii pe site, respectiv 30.12.2020.

2. DESPRE NOI
Site-ul www.imobiliarmagazin.ro este o platforma de comunicare on-line cu continut generat si apartinand utilizatorilor, care pune la dispozitia acestora, contra cost sau gratuit, posibilitatea de a publica propriile anunturi imobiliare, grupate pe categorii si localitati.
Anunturile vor fi postate de utilizatori direct pe site-ul www.imobiliarmagazin.ro.

Serviciile sunt oferite de societatea HIRSH IMOBILIARE SRL cu sediul în str. Avionului nr. 26, biroul B, etaj 1, sector 1, București, înregistrată la ONRC cu număr J40/9932/2019, CUI 41457540.
Datele noastre de contact sunt:

Telefon : 0728.407.407
Email: contact @ imobiliarmagazin.ro

3. UTILIZAREA SITE-ULUI
Inregistrarea utilizatorilor si crearea contului de utilizator
Pentru orice anunt postat pe site este necesara asocierea cu un cont de utilizator care poate fi creat in mod gratuit.
Pentru a fi functionale conturile, adresele de email vor trebui validate.
Prin crearea contului pe site-ul www.imobiliarmagazin.ro, utilizatorul accepta in totalitate si neconditionat Termenii si Conditiile.

Explicatii privind functionalitatile contului:

• Functia „Adauga anunt” sau „Publica anunt” ofera utilizatorului posibilitatea de a adauga un anunt imobiliar completand campurile comune tuturor rubricilor si campurile specifice fiecarei subcategorii in parte.
• Functia „Modifica” ofera utilizatorului posibilitatea, fara a fi taxat suplimentar, de a modifica la un anunt activ sau inactiv, din cont, toate campurile, inclusiv stergerea sau adaugarea de fotografii (in total 5 la numar).
• Functia „Plateste” ofera posibilitatea de a plati publicarea anuntului pe site.
• Functia „Inchide” ofera posibilitatea de a inchide un anunt activ pe site, acesta fiind vizibil totusi in contul utilizatorului. (Este de folos in cazul in care se doreste inchirierea unui apartament proprietate a utilizatiorului; dupa ce il inchiriaza, acesta inchide anuntul, putand sa-l activeze oricand dupa ce apartamentul s-a eliberat).
• Functia „Sterge” ofera posibilitatea de a sterge un anunt activ sau inactiv. Apasand butonul Sterge anuntul nu se va sterge imediat ci utilizatorul va fi intrebat daca chiar doreste acest lucru, prevenind stergerea unui anunt din greseala.

Conditii financiare/Plata anunturilor
Prin efectuarea platii, utilizatorul declara si garanteaza ca are dreptul de a dispune de sumele de bani platite si de instrumentele de plata utilizate.

Modalitati de plata
• Plata cu cardul (via mobilPay – Netopia Payments)

Publicarea unui anunt imobiliar în site se poate face doar contra cost, prețul unui anunț fiind de 8 Euro; acesta va fi vizibil în website timp de maxim 50 de zile (45 + 5 gratuit dacă se bifează anunțul ca „Promovat”). Prețul se va achita în lei la cursul BNR (calculat automat de sistem), prin card bancar, în deplină siguranță, prin Netopia Payments. Anunțul va fi aprobat manual de către un admin de sistem, doar în urma efectuării plății.

Odată ce plata a fost efectuată și anunțul aprobat, acesta nu mai poate fi anulat. Cu toate acestea, user-ul care a publicat anunțul îl poate închide sau șterge din contul său fără a avea dreptul de a i se restitui suma plătită deja.

Explicatii plati via Netopia Payments
Timpul maxim de procesare al unei plati cu cardul este de 30 de minute.

Reguli de redactare a anunturilor

Titlul anuntului poate contine atat cuvintele Vand sau Inchiriez cat si cifre (ex: 13 Septembrie vand garsoniera);
Incadrarea anuntului la categorii si subcategorii va trebui efectuata cu atentie, pentru o buna situare si vizualizare in cautari, dar nu este obligatorie;
Descrierea anuntului poate fi efectuata printr-un numar nelimitat de caractere;
Fotografiile pot fi in numar de maxim 5, in format JPG, JPEG sau PNG cu o dimensiune maxima de 1 M fiecare.

In activitatea de publicare a anunturilor, utilizatorul trebuie sa respecte urmatoarele interdictii:

• sa nu posteze anunturi cu caracter discriminatoriu in functie de rasa, etnie, religie, sex, varsta sau opinie;
• sa nu posteze anunturi care contin injuraturi, cuvinte obscene, fotografii si/sau materiale video cu continut pornografic sau obscen;
• sa nu posteze anunturi cu continut erotic (text sau fotografii);
• sa nu posteze materiale scrise, fotografii si/sau materiale video care ar putea incalca drepturile unor terte parti ocrotite de lege, incluzand, dar nelimitat la drepturi de proprietate intelectuala, drepturi conferite de marca, drepturi de autor si/sau conexe etc., dreptul la viata privata si dreptul la propria imagine;
• sa nu posteze materiale defaimatoare la adresa unor terte parti;
• sa nu posteze anunturi care fac publicitate unor site-uri, publicatii, produse, servicii care sa concureze cu domeniul de activitate al site-ului;
• sa nu posteze anunturi care contin reclama sau date de contact reprezentate printr-un numar de telefon cu suprataxa;
• sa nu posteze anunturi care contin date de contact incorecte sau care nu apartin utilizatorului – numar de telefon, adresa de email sau website;
Pentru a fi publicate, anunturile trebuie sa indeplineasca toate regulile de redactare stabilite in continuare. Orice admin www.imobiliarmagazin.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice anunt care nu indeplineste aceste reguli, in momentul in care identifica sau este informat cu privire la incalcarea acestora.

4. CONTINUT
Toate anunturile, mesajele, textele, fisierele, imaginile, fotografiile sau alte materiale, denumite Continut si postate pe site sau cu link-uri din site, apartin utilizatorului care le-a postat, care poarta intreaga raspundere pentru Continutul postat.
Postarea Continutului se va face pe riscul propriu al utilizatorului. Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru orice Continut postat pe site si pentru efectele acestuia.
Pentru Continutul insemnand texte, fotografii, imagini, grafice, materiale audio, logo-uri etc., utilizatorii poarta raspunderea deplina si exclusiva pentru postare.
HIRSH IMOBILIARE SRL nu raspunde pentru aducerea la cunostinta publicului a datelor cuprinse in Continutul postat, fiind inteles ca acesta este demersul si decizia utilizatorului care posteaza.
HIRSH IMOBILIARE SRL nu raspunde de realitatea, exactitatea sau autenticitatea Continutului si nu va fi responsabil pentru nicio dauna sau prejudiciu intervenite ca urmare a utilizarii Continutului postat sau in orice modalitate, disponibil prin intermediul site-ului.
HIRSH IMOBILIARE SRL nu ofera nicio garantie cu privire la utilizarea Continutului obtinut prin intermediul site-ului.
HIRSH IMOBILIARE SRL nu raspunde pentru, dar fara a se limita la acestea, posibila incalcare a ordinii publice, moralitatii si/sau in alt mod la realitatea anunturilor postate de utilizatori, respectarea drepturilor de proprietate intelectuala si/sau industriala, respectarea vietii private si/sau orice alt aspect al acesteia precum si la orice drept ocrotit de lege.
Utilizatorii accepta ca este interzisa introducerea datelor cu caracter personal ale unor terte parti, fara aprobarea acestora, precum si postarea de fotografii/imagini ale tertilor.

5. GARANTIILE UTILIZATORULUI
Avand in vedere faptul ca utilizatorul posteaza in mod direct si nemijlocit anunturi si materiale foto pe site-ul www.imobiliarmagazin.ro, utilizatorul declara si garanteaza ca:

• accepta Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.imobiliarmagazin.ro;
• datele furnizate in cadrul procesului de creare a contului sunt reale si ii apartin;
• a implinit varsta de 18 ani;
• este autorul Continutului postat sau are/detine dreptul sa-l posteze;
• nu incalca drepturi de confidentialitate, de publicitate, drepturi contractuale sau orice alte drepturi sau interese ocrotite de lege;
• are sau detine drepturile de a posta fotografiile care insotesc anunturile, incluzand drepturi de autor si drepturi conexe dreptului de autor, drepturi conferite de marca etc.;
• anunturile si materialele publicate de catre utilizator, cat si activitatea de publicare a acestora respecta prevederile legale in vigoare, nu contravin ordinii sociale si bunelor moravuri, nu afecteaza drepturile si interesele ocrotite de lege ale unor terte parti;
• va fi integral raspunzator pentru toate consecintele de natura civila, patrimoniala, administrativa, contraventionala si/sau penala decurgand din postarea unui Continut necorespunzator sau din incalcarea Termenilor si Conditiilor.

6. DESPAGUBIRI
In cazul in care nerespectarea obligatiilor si/sau garantiilor asumate de utilizator produce direct sau indirect un prejudiciu de orice natura societatii HIRSH IMOBILIARE SRL, afiliatilor, colaboratorilor, angajatilor sai precum si tertilor, utilizatorul va despagubi persoana prejudiciata pana la acoperirea integrala a pagubei produse.

7. DREPTURILE SOCIETATII
HIRSH IMOBILIARE SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge, in tot sau in parte anuntul si/sau materialele care il insotesc si/sau de a suspenda sau sterge contul utilizatorului, in cazul incalcarii de catre utilizator a prevederilor cuprinse in prezentele Termeni si Conditii, fara obligatia de a restitui sumele deja platite de utilizatorul respectiv.

Preluarea/copierea anunturilor de catre alte site-uri sau publicatii este interzisa, cu exceptia cazului in care societatea si-a manifestat in mod expres acordul prealabil in acest sens.

8. LIMITAREA RASPUNDERII
Continutul site-ului www.imobiliarmagazin.ro si serviciul de publicitate sunt oferite ca atare.
Societatea HIRSH IMOBILIARE SRL nu ofera garantii cu privire la adecvarea site-ului sau serviciilor la un scop determinat si nici cu privire la functionarea neintrerupta, fara erori si continuitate a acestuia.
HIRSH IMOBILIARE SRL nu isi asuma nicio raspundere cu privire la Continutul anunturilor postate si/sau corectitudinea informatiilor continute in acestea, raspunderea apartinand exclusiv utilizatorului care posteaza anuntul.
HIRSH IMOBILIARE SRL nu isi asuma raspunderea cu privire la tranzactiile incheiate ca urmare a acceptarii ofertelor de bunuri si servicii continute in anunturile postate de utilizatori.
Raspunderea societatii HIRSH IMOBILIARE SRL poate fi angajata exclusiv catre utilizatorii platitori si este limitata la suma platita de utilizatori, fiind exclusa raspunderea pentru profitul neincasat sau daunele incidentale.
HIRSH IMOBILIARE SRL nu poate fi facut responsabil pentru nici o intarziere sau eroare in gazduirea continutului furnizat site-ului nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa noastra.
Aceasta exonerare include, fara a se limita, la:

• erorile de functionare al echipamentului tehnic de la imobiliarmagazin.ro;
• lipsa functionarii conexiunii la internet;
• lipsa functionarii conexiunilor de telefon;
• virusii informatici;
• accesul neautorizat in sistemele www.imobiliarmagazin.ro;
• erorile de operare;
• greva etc.

9. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
HIRSH IMOBILIARE SRL este inscris ca operator al datelor cu caracter personal ale utilizatorilor actuali sau potentiali, ale reprezentantilor lor legali sau conventionali, colectate in cadrul operatiunilor sale de furnizare a serviciilor de publicitate transmise prin intermediul site-ului www.imobiliarmagazin.ro.
Temeiul legal si regulile potrivit carora Operatorul colecteaza, stocheaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor sunt disponibile intr-o sectiune separata a site-ului intitulata „POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL” care poate fi accesata din pagina principala a site-ului sau prin accesarea link-ului www.imobiliarmagazin.ro/politica-de-confidentialitate.

10. RAPORTAREA ABUZURILOR / INCALCARILOR
In cazul in care anunturile, fotografiile sau materialele postate pe site incalca prevederile Termenilor si Conditiilor sau drepturi si interese ocrotite de lege, utilizatorii vor notifica Societatea folosind adresa de email contact @ imobiliarmagazin.ro
Cu titlu de exemplu, incalcarea Termenilor si Conditiilor se poate referi la materiale ofensatoare, defaimatoare, discriminatorii, la anunturi, fotografii protejate de drepturi de autor.

Utilizatorii vor notifica de indata accesarea conturilor proprii de catre persoane neautorizate.
HIRSH IMOBILIARE SRL nu isi asuma nicio raspundere pentru folosirea conturilor de catre alte persoane decat utilizatorul titular al contului.

11. RECLAMATII – PROCEDURA DE SOLUTIONARE
Reclamatiile din partea utilizatorilor privitoare la anunturile publicate se pot face doar in perioada de publicare a anuntului (anuntul trebuie sa fie activ pe site) si doar via email, la adresa contact @ imobiliarmagazin.ro
Reclamatiile pentru anunturile expirate nu vor fi luate in considerare si nici cele transmise la alta adresa de email.
12. ALTE DISPOZITII
Newsletter
Site-ul www.imobiliarmagazin.ro nu trimite comunicari comerciale nesolicitate, in confirmitate cu legislatia romana in vigoare.
HIRSH IMOBILIARE SRL isi rezerva dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitatile sale si ale partenerilor sai catre adresele de e-mail cu care v-ati inscris pentru a avea acces la serviciile www.imobiliarmagazin.ro. Acestea vor fi identificate in mod clar ca provenind de la www.imobiliarmagazin.ro si vor avea posibilitatea de desubscriere gratuita.

Legaturi catre alte site-uri
HIRSH IMOBILIARE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.imobiliarmagazin.ro (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime detinatorii acestora.

13. LEGEA APLICABILA
Termenii si Conditiile se supun legii romane.
Orice litigiu va fi supus spre solutionare instantelor competente din Bucuresti.

Recomandăm să verificați pagina Termeni și condiții cat puteti de des pentru a putea fi la curent cu modificările survenite.